Categorieën
Economie Mondiaal Politiek

Trump belooft iedereen belastingcadeautjes, adviseurs vrezen gigantische kosten

Door BNR Webredactie

Om de kans zo groot mogelijk te maken dat hij president wordt, belooft de presidentskandidaat Donald Trump alle Amerikaanse groepen een belastingverlaging. Mensen die inkomen krijgen uit fooi of uit een uurloon, senioren en nu zelfs inwoners met een hoog inkomen wonend in Democratische staten worden belastingvoordelen beloofd. Trumps adviseurs breken hun hoofd over alle beloftes en vragen zich af welke plannen werkelijkheid gaan worden, schrijft persbureau Bloomberg. 

In Georgia verschijnt Trump dinsdag bij een verkiezingsrally waar hij nog meer belastingplannen gaat onthullen. Zijn adviseurs vrezen echter dat hij niet alle beloftes waar kan maken en kiezers uiteindelijk moet teleurstellen, als hij verkozen wordt in november. Onder bondgenoten komen de beloftes dan ook als een verrassing, waardoor er onrust is ontstaan in de kringen rondom de Republikein.

Leest u verder via: https://www.bnr.nl/nieuws/economie/10557532/trump-belooft-iedereen-belastingcadeautjes-adviseurs-vrezen-gigantische-kosten?