Categorieën
Media

BREKT GROEIT DOOR

BREKT.NL groeit fors door. Begin januari werd het aantal van 35.000 unieke bezoekers bereikt. Dat aantal ligt nu boven de 44.000. Historische, culturele en politieke bijdragen worden goed tot zeer goed bekeken. Ook de fotografische presentaties worden gewaardeerd.

Deze brede infoside blijft de nadruk op verscheidenheid leggen. Dat houdt in dat onderstaande vragen geregeld worden gesteld:
In hoeverre past het artikel bij de uitgangspunten van BREKT.NL?
Staat bepaalde berichtgeving reeds op een ander mediaforum? Zo ja, en in welk opzicht is die berichtgeving nog een aanvulling op deze infoside?

BREKT.NL laat elke week bepaalde artikelen ook aan zich voorbij gaan, omdat andere media in Fryslân daar ruimschoots aandacht aan besteden, zoals de gang van zaken rondom de Prinses Margriettunnel in de A7 en de slechte staat van bruggen.

Uit diverse kanalen wordt vernomen dat deze side wordt gewaardeerd. Die positieve belangstelling uit zich met name wat betreft het inhoudelijke niveau, het opsommen van geraadpleegde bronnen bij bepaalde artikelen en de variatie van deze site in algemene zin.

BREKT.NL verwacht binnenkort de 50.000ste unieke bezoeker digitaal te verwelkomen.

Wiebe Dooper